“First We Need Love”- Genius Aulad X MVM

RM4,435 of RM10,000 raised
RM
Caj Transaksi Payment Gateway .
Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: RM500.00

Kempen "First We Need Love"- Genius Aulad X Muslim Volunteer Malaysia merupakan sebuah program kerjasama Genius Aulad untuk memberi kesedaran dan pendedahan kepada kanak-kanak tentang realiti kehidupan golongan kanak-kanak yang kurang bernasib baik (underprivileged) di dalam dan luar negara seperti kanak-kanak OKU, kanak-kanak B40, kanak-kanak gelandangan dan kanak-kanak pelarian Syria palestin dan Afghanistan,

Objektif utama adalah untuk meringankan beban masyarakat Malaysia yang terjejas sumber pendapatan dan tidak mampu menampung perbelanjaan harian demi menyara anak-anak sepanjang bulan Ramadan nanti.

Inshaa Allah pada tahun 2023 ini, Genius Aulad akan menaja set makanan bernutrisi bagi anak-anak miskin bandar di salah sebuah PPR Kawasan Selangor untuk berbuka puasa sepanjang Ramadan.

Maklumat Bantuan :

  • Set Makanan bernutrisi bagi anak-anak berbuka puasa
  • Susu dan buah

Tajaan Umum : RM30 atau seikhlas hati

 

Klik butang "DONATE NOW" untuk hulurkan sumbangan

Atau ke akaun Pertubuhan Sukarelawan Muslim Malaysia berikut :

  • Maybank¬†:¬†5648-0164-7699
  • Reference : GA Ramadan
  • Email : account@mvm.org.my

 

Harapan kami, semoga dengan bantuan kali ini memberi keselesaan, meringankan beban dan berkongsi kebahagiaan bersama mereka sempena Ramadan dan sambutan Hari Raya Aidilfitri

Kami doakan Allah swt memberkati segala rezeki kita bersama dan memberi kemudahan kepada kita untuk bersama-sama berkongsi rezeki kepada mereka yang memerlukan. Amin.

“First We Need Love”- Genius Aulad X MVM

RM4,435 of RM10,000 raised
RM
Caj Transaksi Payment Gateway .
Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: RM500.00