10 Malam Terakhir – Kempen Malam 1000 Bulan

RM13,412 of RM30,000 raised
RM
Caj Transaksi Payment Gateway .
Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: RM3.00

"Sedekah Anda Kepada Mereka Memberi Seribu Makna Buat Mereka Di Bulan Ramadan Ini.."

Kita tahu ada sesetengah di kalangan masyarakat kita yang tersepit dalam cabaran hidup terutama sekali golongan asnaf B40 dan miskin bandar. Masih ada diantara mereka yang bertungkus lumus bekerja namun tidak mendapat bayaran yang setimpal dengan kerjanya bagi menyara kehidupan mereka. Malah ada juga di kalangan warga emas yang tidak mampu bekerja kerana tiada peluang pekerjaan buat mereka untuk sara hidup mereka.

Justeru itu, dengan rasa tanggungjawab dan keprihatinan, MVM bertekad untuk meneruskan misi bantuan ini bagi meringankan beban mereka yang memerlukan.

Kami ingin mengajak orang ramai untuk turut serta menghulurkan sumbangan ke dalam Kempen Malam 1000 Bulan. Sedekah anda membantu petugas dan sukarelawan MVM mampu menjalankan kerja-kerja amal kebajikan dan kemanusiaan ini dengan lebih lancar, efektif dan dipermudahkan Allah swt pada bila-bila masa dalam kadar yang segera sepanjang bulan Ramadan ini. In sha Allah.

 

Hulurkan sumbangan anda tekan klik butang "Donate Now"

 

Atau ke akaun Pertubuhan Sukarelawan Muslim Malaysia berikut :

  • Maybank : 5648-0164-7699
  • CIMB Islamik : 8602 5378 07
  • Bank Islam : 1230 0010 0030 65
  • Reference : Kempen 1000 Bulan

 

*Nota Penting : Jika anda membuat transaksi Online Banking, anda akan melihat paparan transaksi tertulis "Merchant Name : Billplz Sdn. Bhd".

Web Impian Sdn. Bhd. adalah penyedia sistem pengurusan "Payment Gateaway Billplz" yang digunakan oleh Muslim Volunteer Malaysia.

Harapan kami

Apabila anda turut serta menyokong kempen tabung ini, anda telah membantu kami untuk mempunyai dana agar kami dapat menjalankan lebih banyak program kebajikan dan kemanusiaan untuk meringankan bebanan yang ditanggung oleh keluarga penerima bantuan yang memerlukan dalam dan luar negara.

Marilah sama-sama kita meningkatkan kualiti diri kita di sisi Allah SWT dengan memperbanyak bersedekah. Doakan agar sedekah ini menjadi saham kita diakhirat nanti.

10 Malam Terakhir – Kempen Malam 1000 Bulan

RM13,412 of RM30,000 raised
RM
Caj Transaksi Payment Gateway .
Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: RM3.00