PROJEK SALAM : Bantuan Kesihatan Dan Perubatan

RM10,913 of RM150,000 raised
RM
Caj Transaksi Payment Gateway .
Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: RM30.00

PROJEK SALAM - Bantuan Kesihatan & Perubatan

 

Kempen ini dibuka bagi membantu rakyat Malaysia yang mempunyai masalah kesihatan dan memerlukan bantuan untuk kesihatan dan perubatan mereka.

Antara bantuan yang telah kami salurkan adalah seperti alat bantu pendengaran, pampers dewasa, ubat-ubatan, kaki palsu, wheelchair, stroller khas dan sebagainya.

Kami membuka peluang kepada rakyat Malaysia untuk turut sama menghulurkan sumbangan ikhlas kepada saudara kita yang memerlukan bantuan ini.

  • Sasaran : RM150,000
  • 1 tajaan : RM30 atau seikhlas hati

Hulurkan sumbangan anda tekan klik butang "Donate Now"

 

مَا نَقَصَتْ صَدَقَةٌ مِنْ مَالٍ وَمَا زَادَ اللَّهُ عَبْدًا بِعَفْوٍ إِلَّا عِزًّا وَمَا تَوَاضَعَ أَحَدٌ لِلَّهِ إِلَّا رَفَعَهُ اللَّهُ

“Sedekah itu tidak akan mengurangi harta. Tidak ada orang yang memberi maaf kepada orang lain melainkan Allah akan menambah kemuliaannya, dan tidak ada orang yang merendahkan diri kerana Allah melainkan Allah akan mengangkat darjatnya.”

[Riwayat Muslim (4689)]

Semoga Allah terima dan redha amal sedekah kita di platform MVM ini. Doakan kami untuk terus berbakti dilapangan kebajikan ini bersama anda yang Allah pilih untuk membaca seruan ini. In sha Allah.

Sekiranya anda mengalami masalah untuk melakukan transaksi di atas talian, anda boleh terus menyalurkan sumbangan di dalam no.akaun bank di bawah :

  • Pertubuhan Sukarelawan Muslim Malaysia
  • Maybank : 5648 0164 7699
  • Reference : Projek Salam

*Nota Penting : Jika anda membuat transaksi Online Banking, anda akan melihat paparan transaksi tertulis "Merchant Name : Billplz Sdn. Bhd".

Web Impian Sdn. Bhd. adalah penyedia sistem pengurusan "Payment Gateaway Billplz" yang digunakan oleh Muslim Volunteer Malaysia.

 

 


 

 

PROJEK SALAM : Bantuan Kesihatan Dan Perubatan

RM10,913 of RM150,000 raised
RM
Caj Transaksi Payment Gateway .
Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: RM30.00